SPORT / FUTÁS

MARATONMAN, BALATONMAN, ULTRABALATON EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS

MERT AZ IGAZI FRISSÍTÉS EGY POHÁR VÍZZEL KEZDŐDIK

AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS

A Maratonman, a Balatonman és az Ultrabalaton futó, triatlon és kerékpáros versenyek szervezőjével, Zelcsényi Miklóssal 2013-ban kezdtük el az együttműködést, melyet a sikerekre való tekintettel 2019-ben is folytatunk. Az eseményekhez 2017-ben csatlakozott a Budapest Sport Iroda számos rendezvénye.

ELKÖTELEZETTSÉG

A folyadék utánpótlása különösen fontos sportolás közben, lényeges a teljesítmény szempontjából, az egészség megőrzése végett egyaránt. Egy ilyen fontos termék birtokában, mint a Primavera természetes ásványvíz, úgy döntöttünk, hogy kiemelt szerepet szánunk azoknak, akik a testedzés bármely formáját választják egészségük megőrzése céljából. Kiváltképp a nagyobb létszámot megmozgató tömegsportot szerettük volna támogatni, így minél több emberhez el tudunk jutni és egy olyan frissítő partnerré válni, akire bármikor számítani lehet. A Primavera kiegyensúlyozott ásványianyag tartalmú vízként kiváltképp optimális társ.

ÉLMÉNY

Mindhárom versenysorozat, a Balatonman, Maratonman, Ultrabalaton, embert próbáló távok, teljesítésük óriási élményt jelent, melyekből a továbbiakban rengeteg erőt és önbizalmat lehet meríteni nemcsak a sport, hanem az élet számos más területén is. A verseny szervezőivel együtt itt a cégen belül is, (akik már számos félmaratont, maratont, triatlon teljesítettünk) hisszük hogy ezek a rendezvények óriási fizikai és lelki pluszt biztosítanak a versenyzőknek, egyedi élményt nyújtanak a szurkolóknak és hasznosak a társadalom számára is.