MIZSE TERMÉSZETES ÁSVÁNYVÍZ ALAPÚ, SZÉNSAVAS ÜDÍTŐITALOK

Sok bubi, zéró cukor

Sárkánygyümölcs-málna, bodza és lemon-lime ízű, természetes ásványvíz alapú, szénsavas üdítőital édesítőszerekkel. Az ízek és ízpárok gondos kiválogatása után olyan kombinációkat alkottunk, ahol a pároknál a domináns íz mellé párosul egy frissítő lecsengés. Így kapta például a sárkánygyümölcs párjául a friss málnát egy kis szén-dioxid hozzáadásával, mindezt cukor- és tartósítószer nélkül. A vizek 100% természetes összetevőkből készülnek mindenki egészségére, a Mizsétől.

 


MIZSE ÍZES VÍZ TERMÉKEK:

1,5 L Mizse bodza ízű,
természetes ásványvíz alapú,
szénsavas üdítőital édesítőszerekkel
1,5 L Mizse lemon-lime ízű,
természetes ásványvíz alapú,
szénsavas üdítőital édesítőszerekkel
1,5 L Mizse sárkánygyümölcs-málna ízű,
természetes ásványvíz alapú,
szénsavas üdítőital édesítőszerekkel

MINDANNYIUNKNAK SZÜKSÉGE VAN VÍZRE:

Ma ennél többre is igényt tartunk a Föld értékes erőforrásaiból. Például ízeket, amit a gyümölcsök kölcsönöznek, vagy amit a fűszerek kínálnak részünkre. Elvárjuk, hogy az ásványvizek olyan multifunkcionálisak legyenek, mint mi, ezért nem kérünk hozzájuk cukrot, sok-sok buborékot viszont igen. Szeretjük, ha természetes az ízük, a színük, üdítenek, frissítenek, és a legfontosabb, hogy kedvező áron kéznél legyenek. Ezt nyújtják a Mizse ízesített vizei.


MÉG TÖBB ÉRV, AMIÉRT ÉRDEMES A MIZSE ÍZESÍTETT ÁSVÁNYVIZEIT VÁLASZTANI

  • a Mizse természetes ásványvízből készül, 3 ízben
  • Mizse ízesített vizei nem tartalmaznak cukrot
  • az ízpárokat kialakítását gondos válogatás előzte meg, mely eredményeként olyan kombinációk jöttek létre, ahol a domináns íz mellé egy frissítő kiegészítés párosul
  • sok-sok buborékot is adtunk hozzá
  • a Mizse vegan, cukor, tartósító, gluten- adalék- és színezékmentes