HÍREK / ESEMÉNYEK

06
április
2023


SUPERBRANDS-DÍJAS A MIZSE

Vállalatunk MIZSE márkája a története során első ízben kapta meg az elismerést, melyet idén 19. alkalommal, független szakemberből álló zsűri ítélt oda.


Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy újabb visszaigazolást nyert vállalatunk tevékenysége, melynek célja, hogy a lehető legtöbb fogyasztó egészséges életviteléhez, hidratálásához hozzájáruljunk, e mellett pedig fenntarthatóbb életvezetési és étkezési szokások kialakítására ösztönözzünk. A díj bizonyítja, hogy jó úton járunk. A fenntarthatóságban minden palack számít!


A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban.


A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 40 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt a minden évben.


Az elismerés példát mutat hazai márkáknak a sikeres márkaépítéshez.


A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a márkák eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik: fontos a reputáció, a márkaépítés, a piaci szereplés és a tradíció.


 


Nemzetközi Superbrands Program


Idén huszonnyolc éve, hogy a marketinggel és kommunikációval foglalkozó szaktekintélyek útjára indították a programot Nagy-Britanniában. A cél kettős volt: a kiemelkedő márkák reflektorfénybe állítása, valamint követendő példák felmutatása. A program az indulás óta a világ minden részén ismertté vált, ma már 90 országban jelent különleges minősítést a Superbrands cím.


Valamennyi országban kiemelt szerep és felelősség hárul a zsűrire, ezért kizárólag elismert szakemberek kerülhetnek be a bizottságba. A független grémium tagjai a feladatot társadalmi alapon végzik.