HÍREK / ESEMÉNYEK

19
október
2022


A nemzeti értékké válás útján

 


"A márka az, amit az emberek gondolnak a termékről. "  

Jeff Bezos sokat idézett mondata jól kifejezi azt a folyamatot, ahogyan felvételt nyertünk a Települési Értéktárba. Fontos kiemelni, nem mi voltunk a kezdeményezők, hanem az "emberek", a lajosmizsei közösség tagjai, a “Mizsei kutatók”, akik javaslatára végül bekerültek cégünk termékei a Települési Értéktárba.


Az út a hungarikummá válás felé itt kezdődik, - emeli ki Rostásné Rapcsák Renáta a Lajosmizsei Közös Önkormányzati Hivatal vezetői referense, majd így folytatja - amennyiben úgy ítéli meg a bizottság, hogy kiemelkedő valamely, vagy valamennyi termékük megyei jelentősége, úgy kérhető a megyei értékké nyilvánítás. Hungarikumnak számít a Dobostorta, a Bajai Halászlé és a Gundel Étterem. Talán hamarosan a Mizse is köztük lesz.


Az igazi márka tehát valódi érték, ami érzések összeségét testesít meg. A jó márka folyamatosan és megbízhatóan kiemelkedő minőséget garantál számunkra, olyan minőséget, amit megszokhattunk, olyan értéket, amivel azonosulni tudunk, amire számíthatunk és amelyet magunkba építettük. Amit magunkénak érzünk. Ami átível egyéneken és időn, ami tud az adott korban valami újat, és meghatározót mondani. És a Magyarvíz Kft. termékei ilyenek.

Köszönjük!

A képen Basky András Lajosmizse Polgármestere adja át az Oklevelet Gulyás Miklós ügyvezető igazgatónak.

Mizse_települési_értéktár_oklevél