HÍREK / ESEMÉNYEK

09
november
2022


A jó, a rossz, és a közötte levő 50 árnyalat

Újraírtuk a Mizse címkék üzeneteit, mert mesélni jó


A történetmesélés nagy múltra tekint vissza, hiszen az emberek ősidők óta mesélnek egymásnak.


Itt a Mizsénél számunkra a történetmesélés találkozást jelent. Találkozást az emberek és a Mizse között. És ez a közeg már eleve személyessé teszi úgy a találkozást, mint a hangvételt. Nyitottságot is feltételez mind a két fél részéről. Mivel ez már a harmadik palackpostánk, azaz palack címkén elhelyezett szöveggyűjteményünk, reméljük, ez is hasonlóan kedvező fogadtatásra talál, mint a korábbiak.


Az egyik legfontosabb üzenetünk maga az ígéret. A Mizse ígéret, melyben megígérjük, hogy jók leszünk, jó terméket állítunk elő, és az csupa jó dolgot tartalmaz. Azaz mentes mindenféle furcsaságtól, gmo-tól, adalékanyagtól, színezéktől, aromától. Cserébe ugyan ezt kérjük. Azt, hogy vásárlóink legyenek jók és a sárga kukába dobva hasznosítsák újra a műanyag hulladékot. Így a Föld is megmarad jónak.


Üzeneteinkkel örömet akartunk okozni, egy kis fényt hozni a szürke mindennapokba, arra ösztönözni, hogy az emberek nyitott szemmel járjanak. A tréfás, olykor meghökkentő írások kilöknek a komfortzónából, hogy más szemszögből rá lehessen nézni a dolgokra, esetleg új megoldásokra bukkani általuk.


Nem akartuk megválaszolni az élet nagy kérdéseit, azokat mindenki maga fogja megtalálni. De felvetéseket mindenképpen szerettünk volna, hogy álljunk meg egy szóra, és nézzünk fel (vagy ne nézzünk fel, mert akkor jön Leonardo DiCaprio). Az üzeneteket itt lehet elolvasni.