HÍREK / ESEMÉNYEK

12
október
2022


Egyszer volt meseprojekt

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy meseprojekt... amint ment, mendegélt, erdőkön, mezőkön által, találkozott egy kék kis polippal.


Harmadéves, álmodozó és elszánt egyetemisták a Corvinusról, kerestek meg minket, tudták azt, hogy a Mizse a család vizse. Tudták azt is, a Mizse már mesélt egyszer régen. Tetszett nekik, hogy mi hiszünk a mesében, szeretjük a történeteket, mert kibogozzák a világ gordiuszi csomóit, utat mutatnak, és ezzel megkönnyítik az életet. Látták tréfás, és inspiráló üzeneteinket a Mizse ásványvizek címkéin.


Az „Egyszer volt egy meseprojekt" célja, hogy újra népszerűvé, szerethetővé tegyék a közös meseolvasást mind a szülők, mind pedig a gyermekek számára.


Mi hiszünk abban, hogy a digitalizált világban is van helye, mégpedig igen fontos helye a fizikai mesekönyveknek, valamint a mesék olvasásának a ma már evidensnek számító mesefilmek és különböző animációk mellett. Csapatunk ezzel a projekttel be szeretné mutatni mind a szülőknek, mind a szülőség előtt állóknak, hogy a meséknek és a meseolvasásnak milyen pozitív és meghatározó hatásai vannak a gyermek fejlődésére, valamint a gyermek-szülő kapcsolat szorosságára.” – vallják magukról a szervezők.


Mi pedig fontosnak tartjuk, hogy értéket teremtsünk és értéket adjunk a mai gyerekeknek ugyanúgy, ahogy azt mi is kaptuk gyerekként annak idején.


Reméljük, e közös történet végén mindenki megtalálja a legkedvesebb meséjét.


Meséinket ide kattintva hallgathatod meg.


Itt a vége, fuss el véle.