HÍREK / ESEMÉNYEK

09
januar
2018


ÚJÉVI FOGADALMAK, ÚJ KIHÍVÁSOK A PRIMAVERÁVAL

Elkezdődött az új év, s egy új szezon! Primavera ásványvizünkkel idén is számos sport eseményen várunk benneteket, legyél akár a kihívások kedvelője, egyéni csúcs döntögető, vagy akár egyszerűen kedvtelésből futó, úszó, kerékpározó.

Idén öt állomáson várunk benneteket: Az Ultrabalatonon, a PRIMAVERA BALATONMAN triatlonon tavasszal és ősszel, továbbá a Runner’s World Run, a Night Run Budapest és a Budaörs Félmaraton versenyeken, ez utóbbi három esemény  az Olimpiai Ötpróba sorozathoz is csatlakozott.

Mindegyik verseny  embert próbáló távok, teljesítésük óriási élményt jelent, melyekből a továbbiakban rengeteg erőt és önbizalmat lehet meríteni nemcsak a sport, hanem az élet számos más területén is. A verseny szervezőivel együtt itt a cégen belül is, (akik már számos félmaratont, maratont, triatlon teljesítettünk) hisszük hogy ezek a rendezvények óriási fizikai és lelki pluszt biztosítanak a versenyzőknek, egyedi élményt nyújtanak a szurkolóknak és hasznosak a társadalom számára is.

Ezért folytatjuk 2018-ban is e nagyobb létszámot megmozgató versenyeket, így minél több emberhez el tudunk jutni és egy olyan frissítő partnerré válni, akire bármikor számítani lehet.


Találkozunk a versenyközpontokban! MERT AZ IGAZI FRISSÍTÉS EGY POHÁR VÍZZEL KEZDŐDIK!