HÍREK / ESEMÉNYEK

03
szeptember
2017


Primavera: már a reptéren és a kifutópályán is

Újabb ásványvízmárka a reptéren


A Heinemannal kötött megállapodás alapján nyár eleje óta kínáljuk Primavera ásványvizünket (a San Benedetto nemzetközi védjegyoltalom alatt lévő márkáját) a repülőtéren a Heinemann Duty Free üzletekben. Május óta már több mint, 300 ezer - félliteres, szénsavas és - mentes - palack került polcokra. Így, mialatt a gépindulásra várnak, a más országokból érkező turisták és üzletemberek is megismerhetik ezt az ásványvbízmárkát. "Ahogy az utasok száma, úgy az ásványvíz értékesítés is folyamatosan nő a repülőtéren. A cégeink között kialakult harmonikus együttműködésnek köszönhetően rugalmasan tudunk reagálni a szezonális forgalomra, ami lehetővé teszi számunkra a vásárlói igények magas színvonalú kiszolgálását. Meggyőződésünk, hogy a közös marketing akcióknak köszönhetően a termékszegmens adatai a továbbiakban is folyamatosan emelkedni fognak" - mondta Ildikó Jankovich, a Magyar Duty Free Kft. ügyvezető igazgatója. Majd hozzátette: ez év végéi várhatóan 600-700 eze palack értékesítésével számolnak.


 


Az igazi frissítés egy pohár vízzel kezdődik


A Budapest Airport 2017. szeptember 2-án, 5. alkalommal rendezte meg az Európában egyedülálló Runway Run jótékonysági futóversenyt, amelynek résztvevői a profi és hobbi futók mellett a világ minden tájáról érkező légitársaságok, légiközlekedési szakemberek, üzleti partnerek, a budapesti nagykövetségek és a külföldi kereskedelmi kamarák, valamint a repülőtéri hatóságok. A neves szponzorok mellett a szervezők hivatalos „ásványvizes” támogatónak a Primaverát kérték fel. A sportrendezvényeket (pl. Ultrabalaton, Balatonman, Night Run) évek óta kiemelten támogató márka biztosítja a 0,5 literes ásványvizeket az 1. kifutópályán rendezett eseményen – a felnőtt versenyzőknek az 5 és 10 km-es távon, illetve az idén először meghirdetett, gyerekeknek indított 1 km-es hossz során. Cégünk a frissítők biztosítása révén hozzájárul a – sérült és fogyatékkal élő emberek sportolási lehetőségeit segítő magyar SUHANJ! és a főként leukémiás betegekért küzdő brit Anthony Nolan alapítványok számára gyűjtött – több millió forint összértékű adományhoz.


 


Kivilágított kiFutópályán


Vállalatunk nem csupán szponzorként állt a futóverseny mellé. Primavera néven négy fős csapattal indultunk az egyedülálló hangulatú versenyen  5 km és 10 km távokon. Szilágyi Áron olimpiai bajnok és Szász Kitti football freestyle négyszeres világbajnokkal történt közös fotózás után a Rubint Réka vezette bemelegítés következett, majd nekivágtunk a távnak. A legnehezebben az emelkedővel kombinált szembe széllel való küzdelem volt a hosszú kifutópálya forró betonján. A felgyulladó jelzőfények látványa átsegített minket a nehézségen. A célba már közösen futott be a csapat minden tagja.