HÍREK / ESEMÉNYEK

13
januar
2022


Boldog 20. születésnapot Magyarvíz!

2002-2022


Húsz esztendő hosszú idő, sok víz lefolyt azóta a Dunán és sok víz került palackba Lajosmizsén.


2014-ben jelentős mérföldkőhöz érkeztünk, a Mizse ásványvíz életre hívásához. Köszönve alapvető értékeinknek, mint a hagyománytisztelet, fejlesztés, szakértelem, vállalati kultúra, fenntarthatóság, és végül, de nem utolsó sorban a modern fogyasztói igények előtérbe helyezése.

A Mizse gyátójaként történetünk rámutat arra, milyen lényeges szerepet tölt be az ásványvíz piacon a folyamatos innováció és a stratégiai fejlesztés. A kommunikáció szintén kiemelt helyet kapott nálunk, főleg az elmúlt 10 esztendőben, melynek célja a fejlődés, a jól lét, a fogyasztókkal történő folyamatos interakció.


Húsz éve ezekről még csak álmodtunk. Még híre sem volt jó néhány olyan terméknek, amelyek nélkül ma már szinte elképzelhetetlen az életünk. Itt van például a babavíz, vagy karbonsemleges termék, esetleg az 50% RE-PET-ből készült palack. 

És, hogy mi minden történ húsz éve, 2002-ben? Mintha csak tegnap lett volna 2002...



  • Szeptember 19, Budapesten aláírják a kormány és a négy parlamenti párt közti megállapodást az Európai Uniós csatlakozást érintő ügyekben való együttműködésről.

  • Január 1, Az euró-bankjegyek és -érmék hivatalos fizetőeszközzé válnak 12 európai országban 

  • Április 14, Elindul az IWIW közösségi weboldal.

  • Szeptember 22, Az UNESCO a Fertő-tavat a Világörökség részévé nyilvánítja.

  • Október 10, Irodalmi Nobel-díjat kap Kertész Imre.

  • Auguszus 11, A folyamatosan lehulló csapadék következtében augusztus 10-én árhullám érte el a főváros térségét, amely augusztus 11-éről 12-re virradó éjszaka 607 cm-es magassággal tetőzött.

  • Megnyílt az Árkád Üzletház. Az Örs vezér téri plazának az első napon kétszázezer látogatója volt.


A következő hónapokban számos platformon mutatjuk be a hamisítatlan Mizse sztorit, és mindenek felett egy termék sikeres menetelését egészen a dobogó második fokáig, hiszen ma a Mizse természetes ásványvíz az ország második legtöbbet vásárolt ásványvize. Eredeti, eddig még soha, sehol nem látott történetek kerülnek elő a kulisszák mögül. Munkatársaink osztják meg élményeiket, számolnak be munkájukról, az őket ért napi kihívásokról, vagy éppen arról, miért szertnek nálunk dolgozni. Partnereink és ügyfeleink mesélnek a közös munkáról.

Kezdődjék az ünneplés!

Ne maradj le semmiről! Kövess minket social média csatornáinkon!

Az első fejezetbe már bele is lapozhatsz!